Beoordelingen van BioPizza Zutphen

Recente recensies van BioPizza Zutphen

5 sterren na 130 reviews

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zie de sterren!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was behoorlijk koud

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie producten zijn heel goed maar helaas hebben we nu voor de 2e keer niet de volledige bestelling ontvangen. Is wel opgelost maar we kunnen dan niet tegelijk eten. Misschien kunnen jullie daar nog eens naar kijken.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lasagne was verbrand en te zoutigvan smaak. Bij de pizza was de kaas eraf geschoven en doos ingedeukt. De spaghetti was niet op smaak gebracht en de Parmezaanse kaas ontbrak. Teleurstellende maaltijd; we weten dat het beter kan.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

verrukkuluk !!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Pasta zonder kaas besteld, bij het afhalen expliciet nagevraagd of dit klopte, bij thuiskomst bleek er toch kaas over te zitten. Toch gebeld om tot een oplossing te komen maar kreeg te horen dat het te druk was. Pizza smaakte goed maar er zat een zwarte korte haar in. Kortom, eten was prima, service was belabberd

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en heerlijke pizza met een heerlijk chocoladetoetje. Een heus feestje.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd gebracht en super lekker.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk pizza. En nog gezond ook.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ouderwets lekker en biologisch verantwoord, wat wil je nog meer?!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De BioPizza's smaken altijd heerlijk. Je kunt proeven dat er biologische producten zijn gebruikt. We komen liever bij jullie langs maar Corona maakt dat laten bezorgen heel goed werkt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een vegan pizza, gegrilde groenten, lafafel balletjes en saus besteld. Het was allemaal heel lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging op tijd, vriendelijk en goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit van de piza, maar daarom bestellen wij die alleen bij BioPizza! Klein minpuntje: we hadden de pizza’s om 18.30 besteld en ze kwamen om 18.00! Gelukkig was onze gast bet gearriveerd.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's (vega en Vegan) waren beide super lekker. De Vegan pizza had een heerlijk pittige saus als prima kaasvervanging. Beide pizza's hadden lekker veel verse groenten. De smaak was echt super! Elke hap leek weer anders te smaken.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede piza’s, ruime keuze en superleuk personeel

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza. Ruim belegd

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is prima! Heel lekker. Maar wel bij 1 pizza de nodige erg donkere korstplekken, echt een min punt. Bezorging was prima en vlot. Alleen was de order bon verwisseld met die van een andere klant. We hebben wel onze bestelling ontvangen, en daar ging het om.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, en de bezorging was precies op tijd!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, heerlijke pizza's, rijk belegd en nog lekker warm ook. Super!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi, wij hebben een hele vervelende ervaring gehad met een medewerker aan de telefoon toen we vroegen of we een pizza erbij konden bestellen. Helaas hebben we nu besloten niet meer bij jullie te bestellen ook al genieten we altijd erg van de pizza, ging dit ons toch echt te ver ; er werd totaal niet mee gedacht en we werden erg onvriendelijk behandeld. Mvg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza,goed op temperatuur en stipt op tijd bezorgd.Voor herhaling vatbaar !!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, ook goed van temperatuur en bovendien was de bezorging precies op tijd en de bezorger heel vriendelijk.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza online besteld voor afhalen 17:30 uur. Exact klaar afgesproken tijd: compliment. Het was niet druk in de zaak, maar hopelijk blijft het op tijd bij afhalen. Pizza was prima!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spaghetti was lekker. Pizza was qua smaak geweldig. Had een quattro fromaggio. Is redelijk uitdagend om te eten zonder bord en bestek. Bodem is daarvoor te dun. Smaak is duidelijk een van de beste Pizza's die ik sinds langere tijd gehad heb. Echt briljant.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's smaakten goed, maar hadden sterk het vermoeden dat we de verkeerde bestelling mee hebben gekregen. De Quattro Stagioni was niet die met 4 kazen,en de Pizza Salami was eerder iets met spek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker en op tijd. Voor herhaling vatbaar.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaaaaalig

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van alle pizza’s die ik ooit heb besteld zijn de biopizza’s veruit het beste. Fijne smaak, rijk belegd en absoluut géén zoute kaasvet pannenkoek. Een absolute aanrader!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend goede pizza’s met duidelijk verse groenten (we hadden alletwee vegetarisch besteld) Deed me denken aan meer dan 40 jaar geleden in Amsterdam, een kleine pizzabakker in een brugwachtershuisje. Ook zo opvallend vers belegde pizza’s Nu blijkt dat Zutphen die kwaliteit ook binnen de stadsgrenzen heeft 🔝

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! en strak op tijd en lekker warm bezorgd door vriendelijke bezorger! Een aanrader.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een pizza feest

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

na opening van de dozen bleek de (te natte) vulling voor de helft naast de korst te liggen. nu was het dus echt de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de goedkoopste, wel de lekkerste! We willen voortaan alleen nog bio pizza.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De bodem puur gebak, de toppings zalig, en tezamen dus niet te versmaden! Deze pizza zonder kaas! moet je gewoon geprobeerd hebben!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd top en lekker. Nu voor de tweede keer op rij 2 uur moeten wachten op de bestelling. Als dat ook sneller zou kunnen dan is het wat mij betreft een 10!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd en heerlijke pizza’s!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas waren de pizzas niet warm. vroeger was dat beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet erg lekker en koud... helaas

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De bio pasta met garnalen was heerlijk!! Eenvoudig maar smakelijk. En de pasta had de juiste consistentie..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur geleverd. Heerlijke pizza, goed belegd en warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was als vanouds weer prima. Hij werd iets eerder bezorgd dan we hadden gevraagd. Maar ook dat was prima, want we keken er al reikhalzend naar uit.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

In deze tijd dat wij niet uit eten kunnen , heerlijk thuis uit eten geweest.Alles biologisch en super vers. Daarnaast ook nog betaalbaar ondanks de hoogwaardige producten.Probeer ook de bonbons :)

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig !! Ons bezoek uit het Westen v.h. Land waren verrast over de verfijnd smaak ! Bezorging helemaal ok dank en tot de volgende keer hartelijke groet

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren erg lekker !

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassende smaken, heerlijk en warm afgeleverd👍🏼

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo anders dan 'gewone pizza', wederom een traktatie

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was zalig maar ik heb 75 minuten moeten wachten op de bezorging. Dat vond ik wel erg lang😅

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s. Verassende smaakcombinate (witlof, blauwschimmelkaas en vijgen), echt heerlijk

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk geen rampstamp Pizza, Maar een mooi gemaakt Pizza met dunne stevige bodem en een vers, mooi en lekkere topping! En vriendelijke mensen! Top! Gaan we zeker terugkomen!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere pizza’s, lekker warm verse producten, op tijd bezorgd.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, mag nog iets warmer maar lijkt me tegelijkertijd een moeilijke opgave.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle vorige keren waren de pizza's uitstekend. Vandaag zat er - ondanks mijn verzoek - toch ui op de Tonno en was de middelste 10 cm van de pizza zo klef dat ik dat van de doos moest schrapen. Volgende keer graag weer net als de vorige keren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en salade! Lekkere Vega en vegan opties en bio. Ik ben fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnenkant erg dun en slap dus beetje lastig eten. Smaak heerlijk! Vers en goed gevuld.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's met een mooie dunne bodem. Correcte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker en op tijd

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, erg lekkere pasta maar graag wat minder zout.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en binnen de afgesproken tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke verse pizza’s! Ze zijn iets duurder dan bij andere afhaalrestaurants, maar het geld dubbel en dwars waard!!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou graag gebeld worden: 2x al kortingscodes gekregen maar werken elke keer niet. Gisteren erbij geschreven wat we extra wilden of eraf en was allemaalniet gebeurd. Over jullie service ben ik best ontevreden. En jullie pizza’s zijn best duur dus ik verwacht meer. Kijk maar na, bestel nr12 van gisterenavond. 0624327265 Mvg, Eveline Blondelle

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's komen exact op de aangegeven tijd en zijn nog goed warm. En lekker, als altijd!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op tijd. Restaurant aan huis! Helemaal fijn

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk. moesten alleen 1,5 wachten voor ze bezorgd werden. om 17.30 besteld en om 19.00 uur waren de pizza's er.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en sneller geleverd dan verwacht. Top!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van twee prima pizza's. Mijn partner een tuna en ik een pollo. Heerlijke bodem, verse groenten en goed gevuld met vis en vlees. Bezorger was stipt op tijd. Vooraf goed geïnformeerd door de toko over de status van de bestelling.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, heel smaakvol en niet vet! De doos laat geen vette sporen zien..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de snelle levering (met de auto n.b.) was waarschijnlijk bij het uit de tas halen van de pizzadoos een gedeelte van de vulling van de pizza in de doos gelopen. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Quatre Stagioni gegeten. Bezorging wad correct.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt weer superlekker, rijk gevuld en nog gezond ook! Dank!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend weer top kwaliteit en smaak. Ook nu we 7 pizza's hebben laten bezorgen.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon goed is een understatement 😋

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zo, heerlijke pizza, nog lekker warm en knapperig na bezorging, snel geleverd, vriendelijke bezorger!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd zoals gevraagd, heerlijke pizza en lekker warm. Een aanrader

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geregeld. Prima op tijd en een aardige vriendelijke bezorger. Lekker gegeten!!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de snikhitte werden de pizza's keurig op tijd bezorgd en ze smaakten als altijd verrukkelijk!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Woorden schieten te kort...😀 prima!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza's waren voortreffelijk. Heerlijk van smaak en een mooie dunne bodem. Alleen de besteltijd mag wel iets gerichter. 18.30 besteld en iets over 19 uur was de bestelling er. Klein minpuntje. Maar verder zijn wij dik tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zal de afstand (Zutphen-Brummen) zijn geweest maar de pizza's hadden ietsje warmer gemogen. Wel heerlijk van smaak!!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de mozzarella op de zalmpizza ijskoud. Voor de rest prima

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, snelle bezorging en, ook heel belangrijk, snelle online bestelling mogelijk - bij dominopizza wordt je gek van de reclame en de aanbiedingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend weer top in orde.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Website is makkelijk en duidelijk. Er werd goed bezorgd. En de pizzas waren weer top. Hmmm lekkerr.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, goed gebakken en voldoende beleg erop. Rook heerlijk in huis. Wel erg lang wachten.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk bezorgd maar 10 minuten laat. Pizza besteld/betaalt met extra knoflook, niet gekregen. Pizzas niet gesneden als gevraagd.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen via internet ging niet goed omdat Voorst niet bezorgd zou worden. Gebeld. Moesten weer proberen. Weer niet. Weer gebeld. Bleek Voorst "geblokkeerd" voor bezorgen...eindelijk gelukt. Alleen kon de kortingscode niet worden ingevoerd...ook niet fijn.

Reactie van BioPizza:Beste Jetske, bezorgen in Voorst betekent dat we dat hele postcodegebied moeten “aanzetten”. Dat houdt in dat we ook naar Twello moeten, omdat er daar ook mensen wonen uit dat postcodegebied. Dat kost te veel tijd, waardoor anderen te lang moeten wachten. Daardoor staat ie standaard niet aan. Als je via de koude site besteld, dan brengen we het in de middag, maar moet je het zelf opwarmen. Opwarmtips op de website.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeel fijn dat er een biologische pizza bestaat in zutphen. Erg lekker, genoeg (veel vega keuze ook!) keuze, snelle bezorging.. enige minpuntje dat er eigenlijk altijd wel één pizza tussenzit met een deels verbrande korst, verder zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog lekkerder dan vorige keer.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere pizza's gegeten!! Een quattro formaggi en één vegan. Ze waren zéér smaakvol. Als toetje tiramisu. Zo heerlijk subtiel van smaak! En biologisch! Zo rolden mijn euro's weer de goede kant op. Ik kreeg ook nog een kortingsbon van 20% voor een volgende keer! Klasse!!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzas werden half uur later bezorgd dan beloofd.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza is het probleem niet. Die zijn heerlijk. De vleesgerechten, waarvan ik er de afgelopen weken een aantal heb gehad, zijn niet echt geweldig. Heel veel pasta met erg weinig vulling. Nagenoeg geen groenten erin en vooral zout. Ondergeschoven kindjes? Niet zoveel waar voor het geld in ieder geval. Zo lijkt het wel. Daar is mijns inziens nog veel winst te behalen. Zeker ook in vergelijking met jullie heerlijke biotoko gerechten! MVG, Bob.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, ook de korstjes opgegeten, want die zijn - anders dan bij andere pizza's - al even verrukkelijk als de rest!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk, wel iets te vettig. De pasta was echt te pittig. Er was ook gevraagd voor 1x zonder peper, maar dat was helaas niet gedaan.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur te hebben gewacht ( na de afgesproken tijd) en telefonisch niet bereikbaar zijn we naar biotoko gereden. Ze hadden zich in de tijd vergist. Met excuses en een lekker dessert, de pizza’s zelf mee naar huis genomen.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere VEGAN-pizza. Iets pittig met verse rucola en zoete tomaatjes. Vijgen-witlof was ook lekker zoet. Suoersnel bezorgd, maar het was dan ook 17:15.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder kreeg ik een perfecte pizza. maar gisteren 5-6-20 was de pizza zo slap als een pannenkoek en niet. warm terwijl jullie. om de hoek zitten. Ik had speciaal gevraagd om een krokant gebakken pizza/

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en ruim belegd.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta carbonara en tiramisu!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza’s, iets te vroeg (10 minuten) maar liever te vroeg dan 10 min te laat

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza met gegrilde groente is echt heerlijk!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vega pizza, zoals altijd, en keurig op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk prima in orde

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging, vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs/kwaliteit ver beneden peil: kartonnetje met een kwakje spaghetti en een smaakje is géén carbonara; en dat voor ruim 16€. Bezorging overigens ook matig: bezorger probeerde eerst andere bel, omdat ' mijn bel er niet als een bel uitzag'....

Reactie van BioPizza:beste klant, jammer dat het niet naar wens was. Onze verse pasta maken we zelf en de pancetta en parmezaan is origineel uit Italie. Alle ingrediënten zijn van biologische kwaliteit. inderdaad kon uw nederige dienaar de onduidelijke bel niet snel genoeg onderscheiden in de wirwar van aanduidingen. Gelukkig snapt u het zelf wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en heerlijk; aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie:-)